Billiga Damskor På Nätet | Köp 2018 Sneakers,Sandaler,Stövlar,Boots,Ballerina | Supermine.se
 US Dollar  Euro  GB Pound  Svenska Kronor

Hem ::  Integritetspolicy

Integritetspolicysupermine.se respekterar våra besökares / kunders integritet, vilket är oerhört viktigt för oss. Vi tar din online-säkerhet på allvar. För att bättre hjälpa dig och för att få dig att förstå hur din information används på vår webbplats har vi förklarat vår sekretesspolicy nedan.

1. Den information vi samlar in

Vi anser att det är viktigt för dig att veta vilka typer av information vi samlar när du använder vår webbplats. Informationen innehåller din e-post, namn, företagsnamn, gatuadress, postnummer, stad, land, telefonnummer, lösenord och så vidare. Vi samlar in denna information på flera olika sätt; Till att börja med använder vi cookies som behövs för att sammanställa och sammanställa icke personligt identifierbar information om besökarna på vår webbplats. Personligt identifierbar information består av information som är unik för dig, som kreditkortsnummer och bankkontonummer. Informationen är unik för dig.

2. Användningen av information

Hjälp oss att göra den här webbplatsen lättare för dig att använda genom att inte behöva ange information mer än en gång.
Hjälper dig att snabbt hitta information, produkter och tjänster.
Hjälper oss att skapa innehåll på den här webbplatsen som är mest relevant för dig.
Varna dig för ny information, produkter och tjänster som vi erbjuder.

Efter registrering kommer du att få våra nyhetsbrev med information om försäljning, kuponger och speciella kampanjer. Du kan avbryta prenumerationen genom att använda länken från något nyhetsbrev eller din personliga prenumerationsinställning efter inloggning.

Registrering och beställning:

Under registrering kommer du att uppmanas att ge oss ditt namn, frakt och faktureringsadress, telefonnummer, e-postadress och kreditkortsnummer. Dessutom kan vi också fråga dig för ditt land så att vi kan följa gällande lagar och förordningar, och vi kan också fråga om ditt kön. Dessa typer av personuppgifter används för faktureringsändamål, för att uppfylla dina beställningar, för att kommunicera med dig om din order och vår webbplats och för intern marknadsföring. Om vi ​​stöter på ett problem när du behandlar din beställning kan vi använda den personliga information du ger oss att kontakta dig.

Emailadresser:

Du registrerar dig för att beställa och ta emot gratis reklammeddelanden. Vi meddelar dig när vi får ett nytt varumärke eller en ny produktstil För att få fram bra erbjudanden, registrerar du dig helt enkelt för vårt nyhetsbrev. Ditt deltagande i en tävling är helt frivilligt, och du kan välja om du vill delta och lämna information till oss.

3. Sekretesssäkerhet

Vi kommer inte att sälja (eller handla eller hyra) personligt identifierbar information till andra företag som en del av vår regelbundna verksamhet. Vi använder det senaste inom krypteringstekniken, och alla anställda som vi anställer måste skriva under ett konfidentialitetsavtal som förbjuder dem att avslöja information som den anställde har tillgång till, till andra personer eller enheter.

Vilken typ av e-post skickar du till kunden?

Vi skickar e-postinnehåll till våra kunder som kan innehålla följande:
Transaktionspost, Fraktmeddelande, Veckopris, Promotion, Aktivitet.

Hur avbryter jag?

Du kan avbryta prenumerationen genom att använda länken från något nyhetsbrev eller din personliga prenumerationsinställning efter inloggning.

Syftet med Criteo Dynamic Email är att hitta besökare på Criteo Advertising-klienters egenskaper (webbplatser, appar och nyhetsbrev) och skicka dem personliga e-postmeddelanden. Criteo använder cookies för att utesluta användare och sedan anpassa annonser baserat på deras surfupplevelse. För att lära sig mer eller avmarkera Criteo Dynamic Email klicka här.

Kontaktuppgifter

Email: serviceonline.karen@gmail.com

tillbaka